Avís legal i política de privacitat

Per complir amb la legalitat vigent i atorgar seguretat i confiança a tots els seus usuaris, l’informem, en virtut de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, que aquesta pàgina web és propietat de Danblar, construcció, manteniment & Services, S.L. Amb NIF/CIF núm. B-88342019 i adreça al carrer castanyers 10, 08392 Sant. Andreu de Llavaneres (Barcelona). Per a qualsevol consulta o proposta, posi’s en contacte amb nosaltres al correu electrònic info@danblar.com.

Aquest lloc web es regeix per les normes aplicables exclusivament a Espanya que se li sotmeti, tant nacionals com estrangeres que utilitzin aquesta web.

L’accés a la nostra pàgina web per l’usuari és gratuït i està condicionat a l’anterior lectura i acceptació total, expressa i sense reserves de les presents condicions generals d’ús vigents en el moment de l’accés que demanem llegir atentament. L’usuari en el moment que utilitzi el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i es sotmet expressament a les condicions generals d’ús del mateix temps. Si l’usuari no està d’acord amb aquestes condicions d’ús, haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquest lloc i operar a través d’ella.

El subministrament de dades personals i la compra de productes a través del nostre portal requereix una edat mínima de 14 anys, o, si és tossut, té capacitat jurídica suficient per contractar.

En qualsevol moment Danblar, Building, manteniment & Services, S.L. podrà modificar la presentació i configuració del seu lloc web, ampliar o reduir els serveis, i fins i tot suprimir-lo de la xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de manera Unilateral i sense avís previ.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts, textos, imatges i codis font són propietat de Danblar, Building, manteniment & Services, S.L. o de tercers que han adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de propietat intel·lectual. i industrial.

L’usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i requereix autorització expressa per a la seva modificació, reproducció, explotació, distribució o qualsevol dret pertanyent al seu titular.

Danblar, construcció, manteniment & Services, S.L. Es tracta d’una marca registrada, i queda prohibida la seva reproducció, imitació, utilització o inserció d’aquestes marques sense la nostra adequada autorització.

L’establiment d’enllaços a la nostra pàgina web no confereix cap dret sobre el mateix. Així mateix, el simple fet d’establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a obtenir la categoria de col·laborador o soci.

Està absolutament prohibit imitar, ja sigui total o parcial, del nostre portal.

Condicions d’accés

L’accés a la nostra pàgina web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre.

L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa per part de l’usuari de la nostra política de privacitat.

L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina web d’acord amb la bona fe, les normes d’ordre públic, a les presents condicions generals d’ús. L’accés a la nostra pàgina web es realitza sota la pròpia i exclusiva de l’usuari, qui respondrà en qualsevol cas dels danys i perjudicis que poguessin ocasionar a tercers o a nosaltres mateixos.

El usuario tiene expresamente prohibido la utilización y obtención de los servicios, productos y contenidos ofrecidos a la presente página web, por procedimientos diferentes a los estipulados en las presentes condiciones de uso, y si procede en las condiciones particulares que regulen la adquisición de determinados productos.

Tenint en compte la impossibilitat de controlar la informació, els continguts i els serveis continguts en altres llocs web als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web pugui posar a la seva disposició, l’informem que Danblar, construcció, manteniment & Services, S.L. Queda exonerat de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que poguessin derivar-se de l’ús d’aquestes pàgines web fora de la nostra empresa per l’usuari.

DANBLAR, BUILDING, MAINTENANCE & SERVICES, S.L. es reserva el dret a exercir les accions legals oportunes contra aquells usuaris que violin les presents condicions generals d’ús, acceptant a l’usuari que la no iniciació d’aquestes accions no constitueix una renúncia formal als mateixos, quedant Vigents fins a la data límit legal dels delictes.

Política de privacitat

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de Danblar, Building, manteniments & Services, S.L. I com a resultat Assumim el compromís de garantir la privacitat de l’usuari en tot moment i no recollir informació innecessària sobre això.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i el Reial decret 1720/2007 per al desenvolupament de la LOPD, l’informem que l’ús de determinats serveis a la nostra pàgina web ens obliga a facilitar determinades dades Mitjançant els formularis d’alta o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic i que aquests seran tractats i incorporats als fitxers de Danblar, Building, manteniments & Services, S.L., propietari i responsable d’aquestes. La remissió de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament de les mateixes, encara que de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Així mateix, l’informem que tots els nostres fitxers estan legalment inscrits en el registre general de dades de caràcter personal de l’Agència Espanyola de protecció de dades, i que per salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’aplicaran les mesures de Seguretat tècnica i organitzativa exigida pel Reial decret 1720/2007 que regula la normativa de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Amb caràcter general, queda absolutament prohibit facilitar dades personals per a menors de 14 anys sense el consentiment dels pares o tutors legals.

Danblar, construcció, manteniment & Services, S.L. es reserva el dret a decidir si ha d’incorporar o no les seves dades personals als seus fitxers. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany, directe i indirecte, que ens provoqui o/qualsevol tercer per emplenar els formularis amb dades falses, inexactes, incompletes, no actualitzades, o amb informació de terceres persones.

Quines dades sol·licitem i amb quina finalitat?

Les dades que sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per a la qual es recullen, i en cap cas estan obligats a facilitar-nos, però, tots són de resposta obligatòria per poder complir amb la finalitat de la seva aplicació.

El nostre lloc web, recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i/o e-mail: info@danblar.com .

A l’apartat contacte sol·licitem les seves dades personals per a resoldre els seus dubtes i/o facilitar la informació sol·licitada així com qualsevol altra relacionada amb la nostra activitat que considerem del seu interès.

A més, posem a la seva disposició una adreça de correu electrònic, per tal de sol·licitar qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte. Si incloeu informació personal al vostre correu electrònic o la vostra adreça conté dades personals, ens autoritzeu a incorporar-nos als nostres fitxers corresponents.

Així mateix, l’informem que en el cas de rebre el seu CV per correu electrònic les seves dades seran incorporades als nostres fitxers de recursos humans amb la finalitat d’aquells supòsits en què es realitzin els processos de selecció de personal i Futur.

En tots aquests casos les seves dades seran incorporades a un fitxer de “gestió”. L’acceptació d’aquestes polítiques de privacitat implica el consentiment per a rebre la nostra informació empresarial relacionada amb la nostra activitat, d’acord amb els mitjans electrònics, sempre que no ens indiqui el contrari al correu LOPD@danblar.com electrònic.

Danblar, Building, manteniment & Services, S.L., es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals

En qualsevol moment podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel • lació i oposició, en els termes establerts legalment, pot adreçar-se a la següent adreça: Carrer castanyers, 10, 08392 St. Andreu de Llavaneres (Barcelona) -Responsable de les dades personals- gestor.

Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporant-les fins que ho considerem oportú i sempre que sigui procedent la finalitat per la qual es van obtenir.

Comunicacions de dades

L’informem que les seves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i que són utilitzades exclusivament internament i per a les finalitats indicades, de manera que no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, llevat que l’usuari autoritzi els EUA Expressament en els casos previstos legalment.

Seguretat de les seves dades personals

Con el objetivo de salvaguardar la seguridad de sus datos personales le informamos que hemos adoptado todas las medidas de índole técnica y organizativa necesarias para garantizar la seguridad de los datos personales suministrados de su alteración, pérdida, y tratamientos o accesos no autorizados, tal como exige el Real Decreto 1720/2007 regula el reglamento de medidas de seguridad de los ficheros que contengan datos de carácter personal.

Actualització de les dades

És important que, per tal que puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, l’informem sempre que hagi hagut alguna modificació. En cas contrari no respondrem a la veracitat de les mateixes.

Galetes

Les cookies són informacions breus que s’envien i emmagatzemen en el disc dur de l’ordinador de l’usuari a través del seu navegador quan aquest es connecta a una web. Las cookies se pueden utilizar para pedir y almacenar datos del usuario mientras está conectado para facilitarle los servicios solicitados y que no se suelen conservar (cookies de sesión), o para conservar los datos del usuario para otro tipo de servicios futuros y que se pueden conservar por tiempo indefinido (cookies persistentes). Les cookies poden ser pròpies o de tercers.

Hi ha diversos tipus de cookies:

  • Cookies tècniques que faciliten la navegació de l’usuari i la utilització de les diferents opcions o serveis que la web ofereix com identificar la sessió, permetre l’accés a determinades àrees, facilitar comandes, compres, emplenament de formularis, Inscripcions, seguretat, aportant funcionalitats (vídeos, xarxes socials…).
  • Cookies de personalització que permeten a l’usuari accedir als serveis segons les seves preferències (idioma, navegador, configuració…).
  • Cookies de análisis que permiten el análisis anónimo del comportamiento de los usuarios del web y que permiten medir la actividad del usuario y elaborar perfiles de navegación por tal objetivo mejorar los sitios web.
  • Cookies publicitàries que permeten la gestió dels espais publicitaris de la web.
  • Cookies de publicidad personalizada que permiten la gestión de los espacios publicitarios de la web en base al comportamiento y hábitos de navegación de usuario, de donde se obtiene su perfil y permite personalizar la publicidad que se muestra en el navegador del usuario.

Danblar, construcció, manteniment & Services, S.L. Utilitza cookies tècniques, de personalització i d’anàlisi, pròpies i de tercers, que en cap cas tracten dades de caràcter personal sinó que capta hàbits de navegació a la publicitat.

Per tant, accedint a la nostra pàgina web, d’acord amb l’article 22 de la Llei de serveis de la societat de la informació hem sol·licitat el seu consentiment per al seu ús.

No obstant això, l’informem que pot activar o desactivar aquestes cookies seguint les instruccions del seu navegador d’Internet:

  • Chrome: configuració->Mostra opcions avançades->privadesa->configuració de contingut.
  • Firefox: Aperos -> Opciones -> Privacidad -> Histórico -> Configuración Personalizada.
  • Internet Explorer: Aperos -> Opciones de Internet -> Privacidad -> Configuración.
  • Safari: preferències->seguretat.
  • Per a més informació, podeu consultar a l’Ajuda del seu navegador o / a les pàgines de suport dels mateixos:
  • Chrome: support.google.com
  • Firefox: support.mozilla.org
  • Internet Explorer: windows.microsoft.com
  • Safari: http://www.apple.com

Comunicacions comercials per correu electrònic

Tenint en compte que el principal mitjà de comunicació entreDANBLAR, BUILDING, MAINTENANCE & SERVICES, S.L. i l’USUARI és per mitjà de l’adreça de correu electrònic facilitada, l’informem que utilitzarem aquest mitjà per a totes les comunicacions amb els USUARIS, incloses les informacions comercials o notes informatives relacionades amb la finalitat del nostre portal, i en conseqüència, en compliment de l’ article 21 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic, que prohibeix l’enviament de comunicacions comercials a través del correu electrònic que prèviament no hagin estat autoritzades expressament pels destinataris de les mateixes, l’informem que l’acceptació de les presents condicions d’ús, implica la seva autorització expressament per remetre-li els nostres enviaments comercials, publicitaris i promocionals. No obstant això, si vostè no desitja rebre les nostres comunicacions comercials per correu electrònic pot oposar-se a les mateixes en l’adreça dalt indicada, o en cada enviament que li remetem.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

DANBLAR, BUILDING, MAINTENANCE & SERVICES, S.L. pot modificar les presents polítiques de privacitat per adaptar-les a les modificacions que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta web.

Responsabilitats

Al posar a disposició de l’usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació del mateix així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant, no respondrem de la presència de virus o altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

L’usuari assumeix l’exempció de qualsevol responsabilitat de DANBLAR, BUILDING, MAINTENANCE & SERVICES, S.L.per causes de força major, incloses les fallades tecnològics propis o alienes derivades de l’estat actual de la tecnologia.

L’usuari té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L’usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web, sent l’únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i / o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l’usuari a mantenir indemne a DANBLAR, BUILDING, MAINTENANCE & SERVICES, S.L. per qualsevol reclamació derivada, directament o indirectament de tals fets.

DANBLAR, BUILDING, MAINTENANCE & SERVICES, S.L. no garanteix l’exactitud, veracitat i vigència dels continguts d’aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers, o enllaçables a altres websites, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l’ús de la mateixos.

DANBLAR, BUILDING, MAINTENANCE & SERVICES, S.L. queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d’honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per l’incompliment per part de l’USUARI de les nostres condicions d’ús, accés i política de privacitat, o qualsevol altra reclamació per l’incompliment de la legislació vigent.

L’USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en les mateixes i per tant les accepta íntegra i expressament.

L’USUARI és plenament conscient que la mera navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l’acceptació de les presents condicions d’ús.

Tot el referent a la nostra pàgina web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts es sotmeten, amb renúncia exprés a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals competents en cada cas.

Vigència de les condicions generals d’accés a la web

Les presents Condicions Generals d’Ús han estat modificades amb data 2015.11.26 En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació: si us plau, comprovi la data d’emissió en cada ocasió en que es connecti a la nostra pàgina Web i així tindrà la certesa que no es s’ha produït modificació alguna que li afecti.